Naše projekty

REICHOVI X STÁT na darujme.cz

 S úlevou využíváme nového projektu spolku Rozalio, který veřejnou sbírkou nabízí možnost přispět na konkrétní soudní poplatky. My na naší cestě uvízli kvůli poplatku čtrnácti tisíc korun po dvou předchozích stáních. Rozalio nám pomohlo a poplatek zaplatilo. Nyní žádáme o podporu a možnost mu peníze zaplatit zpět. 

Pokud vás zajímá proč jsme se do soudního sporu pustili, můžete se podívat na dokumentární film Epidemie svobody, který poběží v úterý 26.6. na ČT2 ve 20:55, reprízy tamtéž 27.6. v 13:30 a v sobotu 30.06. po půlnoci. Poté bude k nalezení v archivu ivysílaní, nebo ho můžete shlédnout v rámci projekcí Promítej i ty. Další informace najdete na stránkách našeho filmu: epidemiesvobody.cz. 

A co v soudním sporu řešíme?

  • vliv farmaceutických firem pomocí reklamy, které nás jako rodiče a naše okolí ovlivňují a v zahraničí jsou často nelegální. (Díky tomu je ovlivněno i naše okolí, které na nás tlačí.)
  • nelegálnost sankcí, tj. vyhrožování nepřijetím dítěte do školky a pokutou. (Ovlivňuje to naše rozhodování a budoucnost naší dcery.)
  • neexistence opravdu informovaného souhlasu o nebezpečnosti vakcinace (Nikdo nemá povinnost nás poučit o nebezpečí ve vztahu k očkování tak malého dítěte.)
  • neexistence odpovědnosti státu, který očkování vynucuje, za případné následky po vakcinaci (V případě, že stát vynucuje očkování od nás, měl by mít i zodpovědnost za případné následky.)
  • z hlediska zákona jsme lidmi, kteří když odmítají očkování svého dítěte, tak se dopouští přestupku pro ohrožení zdraví. (A s tím absolutně nesouhlasíme.)

PODÍVEJTE SE NA VIDEO NATOČENÉ K PROJEKTU NEBO PŘISPĚJTE ZDE.